Søk
Close this search box.

Siden vår etablering i 1988 har vi vært forpliktet til én enkelt sak – å produsere det beste hydrorivingsutstyret på markedet. Vi oppnår dette hver dag gjennom vår dedikasjon til intern design og kontinuerlig utvikling. Disse faktorene gjør våre produkter og løsninger mer effektive, produktive, robuste og miljøvennlige. Vi er stolte av det vi gjør – fra den aller første skissen av en ny funksjon eller et produkt til å administrere leveringskjeden og ettersalgsmarkedet.

Aquajet har vært den ledende oppfinneren og leverandøren av hydrodemolition-teknologi siden 1980-tallet. Siden den gang har vi forpliktet oss til å gi industrien det beste utstyret på markedet. Med hjelp fra våre kunder forbedrer vi kontinuerlig våre produkter og løsninger. Vi kan bare hevde å være best i bransjen. Realiteten er opp til deg å bestemme. Kontinuerlig produktutvikling og strenge tester er nøkkelen til å bli en pålitelig leverandør av førsteklasses maskineri. Med design, konstruksjon og produksjon av vårt eget ingeniørteam lar oss opprettholde full kontroll over vår FoU.
Ved å samarbeide, lytte til og ta råd fra våre erfarne kunder og svare på markedets behov, har vi vært i stand til å designe de mest effektive og kostnadseffektive hydrorivingsenhetene som er tilgjengelige på markedet. Alle Aqua Cutter-roboter, skinnesystemer og tilbehør er designet spesielt for det tiltenkte formålet. Vi prøver ikke å ta noen snarveier eller bruke proprietære enheter som grunnlag for design eller konstruksjon. Fra første linje på våre toppmoderne CAD-tegnesystemer, er hver funksjon og detalj spesialdesignet for å møte våre kunders høye forventninger til effektivitet, funksjon, produktivitet og pålitelighet til utstyret.