Søk
Close this search box.

Hammelmann AquaJet 20 levert

Vi gratulerer en av våre gode kunder i Vestland med en splitter ny Hammelmann AquaJet 20 høytrykkshenger. Dette er en kraftkar av en vasker som leverer 40 liter på 2800 bars trykk. 

Pumpa drives av en 245kW Tier IV Final Deutz dieselmotor, alt montert i en lekker henger som kan trekkes av bil som kan trekke 3500kg. Motoren har eksosutslipp under hengeren, slik at den bygger så lavt som mulig, og for å redusere støy.

Pump Supply AS takker for oppdraget og ønsker lykke til!

Pump Supply AS

Pump Supply AS har sitt hovedkontor og produksjonhall i Solbergelva, og er en ledende leverandør av integrerte produkter, service og kundestøtte til olje og gass, marine og fiskeindustri innenlands og internasjonalt.

Pump Supply har gjennom hardt arbeid og dedikasjon lykkes med å skape et merkenavn for seg selv i Norge, og er i dag en stor og anerkjent leverandør på mange felt.

Våre dyktige ansatte ingeniører, selgere og teknikere jobber hardt å få kundens mål til å gå i oppfyllelse. Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter og leveranser, og ikke minst kundesuksess og tilfredshet er kjernen i Pump Supplys verdier og filosofi.

​Ditt prosjekt er i profesjonelle hender!

Siste innlegg

Følg oss