Søk
Close this search box.

Hammelmann er en produsent av profesjonelle høytrykkspumper, prosesspumper, pumpeenheter og ulike vannstråleteknologier for industrien, inkludert vannstråleskjæring, betongrenovering, rengjøring av tanker og overflater, decoating av skip og mye mer. Selskapet har datterselskaper i USA, Kina, Australia, Spania, Frankrike og Sveits og over 40 representasjonskontorer over hele verden. Det tyske selskapet tilhører Interpump Group fra Italia.

Selskapet ble grunnlagt i 1949 av Paul Hammelmann i Oelde, Westfalen, og bestemte seg for å begynne å produsere høytrykkspumper og rengjøringssystemer i 1955, og la dermed grunnlaget for den nåværende virksomheten. Hammelmann ble en pioner innen hydrodynamikk og var ansvarlig for mange banebrytende innovasjoner.

Hammelmann er hjemme i en rekke avdelinger – over hele verden. Det utvikles stadig nye applikasjoner og nye felt åpner seg. Denne nye teknologien er ofte overlegen allerede etablerte prosesser både når det gjelder effektivitet og effektivitet. Hvis et problem kan løses ved å kombinere væsker og trykk i perfekt harmoni, er Hammelmann en velprøvd partner – også i din bransje.