Søk
Close this search box.
Hydraulics International, Inc. (HII), med hovedkontor i Chatsworth, California, U.S.A., er en ledende produsent og leverandør av integrerte produkter, tjenester og støtte til militære styrker, luftfart og kommersiell industri, offentlige etater og hovedentreprenører over hele verden. Med fokus på forsvars- og kommersiell teknologi, utvikler HII produserer og støtter et bredt spekter av produkter og systemer for over hundre bransjer, samt oppdragskritiske og militære vedlikeholdskrav over hele verden.
II er også anerkjent som en ledende produsent og leverandør av luft-, elektriske, hydrauliske og manuelle høytrykksprodukter til bilindustrien, flyselskapet og romfart, cannabis, CNG, forsvar, brann-helse og sikkerhet, væskekraft, brenselcellehydrogen, Generell produksjon, laboratorium, universitet og forskning, gruvedrift, olje og gass, paintball, plast, kraft og energi, fritidssportsdykking, elektronikk og andre industrier. Vi produserer 85 % av produktene våre internt, og eliminerer dermed vår avhengighet av eksterne kilder for kvalitet, pålitelighet og hensiktsmessighet. På grunn av vår selvforsyning er vi i stand til å opprettholde viktige konkurransefortrinn som inkluderer raskere respons på ingeniør- og designproblemer, og påliteligheten til komponenter som er kritiske for funksjonalitet.
Våre bedrifts-, salgs-, ingeniør- og produksjonsanlegg omfatter til sammen over 825 000 sq fot; utstyrt med det siste moderne utstyret som CNC dreiebenker og freser, datastyrt rørbøying og automatisk kantpresse og programmerbar stansepresse, lasertopografiskannere og andre kvalitetsverifiseringsenheter. Vi overholder for tiden kravene i ISO9001 og AS9100. Siden HII streber etter å tilby produkter og tjenester av høyeste kvalitet til våre kunder, er vi veldig stolte av det faktum at våre omfattende designegenskaper gjør oss i stand til å produsere de mest sofistikerte enhetene kjent i dagens teknologi som betjener de mange bransjene og markedene.