Søk
Close this search box.

Leveranse til Equinor

Kraftig ringvasker til Norne-skipet

Et kraftig og solid ringvaskeranlegg er levert til Equinor som skal om bord i skipet Norne og brukes til vedlikeholdsspyling ombord.

Anlegget er satt sammen av 2 stk Hammelmann HDP42-pumper drevet av hver sin 22kw elektromotor, og pumpene leverer 52 liter varmtvann i minuttet på 200 bar. En pumpe kjøres av gangen, og den andre står i standby for å om ønskelig kunne holde kontinuerlig drift og kunne gjøre service samtidig.

Pump Supply AS

Pump Supply AS har sitt hovedkontor og produksjonhall i Solbergelva, og er en ledende leverandør av integrerte produkter, service og kundestøtte til olje og gass, marine og fiskeindustri innenlands og internasjonalt.

Pump Supply har gjennom hardt arbeid og dedikasjon lykkes med å skape et merkenavn for seg selv i Norge, og er i dag en stor og anerkjent leverandør på mange felt.

Våre dyktige ansatte ingeniører, selgere og teknikere jobber hardt å få kundens mål til å gå i oppfyllelse. Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter og leveranser, og ikke minst kundesuksess og tilfredshet er kjernen i Pump Supplys verdier og filosofi.

​Ditt prosjekt er i profesjonelle hender!

Siste innlegg

Følg oss