Søk
Close this search box.

RIX Industries er en global leder innen design, utvikling og produksjon av hydrogen- og gassgenereringssystemer, presisjonskompresjonsløsninger og kryogene kjøleteknologier. Bedriftsinnovasjon strekker seg til nyere teknologier med universell innvirkning, inkludert banebrytende hydrogen-on-demand-systemer for kritisk infrastrukturinitiativer over hele verden. Vi tar vårt «fokuserte på fremtiden»-mantraet på alvor – enten vi støtter livreddende oksygengenereringsstrategier for avsidesliggende medisinske fasiliteter, løser komplekse applikasjoner med industrigasser, leverer oppdragskritiske teknologier for militæret vårt, eller konstruerer rene kraftløsninger for land og sjø. . Infrastruktur er i forkant av vår visjon, og vi er klar til å spille en avgjørende rolle i å flytte verden til renere, tryggere og bedre måter å leve og drive forretning på. Hos RIX er hver ansatt en integrert del av dette store bildet.

Hvis du ønsker å bygge en bedre morgendag – for deg selv, familien din og samfunnet ditt – kan RIX Industries være stedet for deg. Med en rik historie som strekker seg over nesten et og et halvt århundre, er vi tydeligvis ikke fremmede for innovasjon og endring. Fremtiden vår er lys, og vi omfavner evolusjon for å holde virksomheten vår sterk og relevant. Og vi ser på det som en prioritet at våre ansatte blir engasjert og utfordret i prosessen.

Fra ingeniør og designer til kundeservicerepresentant, kontoradministrasjon og lagerpersonell – det kreves en eksepsjonell gruppe mennesker for å drive innovasjon innen alle typer industrielle og kritiske infrastrukturapplikasjoner. RIX-teamet er anerkjent for inspirert design og ambisiøs ingeniørkunst. Våre medarbeidere hjelper til med å bringe på markedet varierte systemer med høy ytelse, fra design til levering til livstidsstøtte. Vi er beæret over å ha så mange dyktige teammedlemmer på tvers av organisasjonen vår og streber etter å sørge for at de har insentiver og verktøy som er nødvendige for å prestere og vokse i karrieren.