Søk
Close this search box.
>
Industri

Industri

Pump Supply AS leverer pumper med arbeidstrykk opp til 4000 bar og opp til 2987 liter per minutt i materialkvaliteter tilpasset kundes behov. Pumpene leveres med el.motor, diesel motor eller hydraulikk motor. Disse pumpene kan benyttes i forskjellige medier som saltvann, metanol, bensin osv.

Om ønskelig leverer vi også Bareshaft-pumper, på skid, i rammer eller containere, alt etter kundenes ønsker. Våre erfarne tegnere hjelper med løsninger for alle behov.

Vi har løsninger for varmtvann, ulike medier som bensin, diesel, olje, saltvann eller kjemikalier, og bygger det som stasjonære enheter eller mobile løsninger.

De elektrisk drevne høytrykksenhetene kan konfigureres og utstyres med flere spylerpistoler. Vanligvis kan 1 til 5 pistoler operere uavhengige av hverandre med automatisk start og stopp-funksjonalitet.

I tillegg leverer vi et stort sortiment høytrykksutstyr som spylerpistoler, dyser, rotorer, unpluggere, tankvaskere, slanger, rør, koblinger o.l.

 

 

Vaskehengere i offentlig sektor og byggebransjen

Høytrykksrengjøring er en del av den daglige virksomheten i offentlig sektor. Mangfoldet av de mange forskjellige bruksområdene krever mye mer fra egnede rengjøringsinnretninger enn bare å påføre vann ved høyt trykk. Andre viktige argumenter som taler for høytrykksvaskeren er at den er miljøvennlig uten bruk av kjemikalier, mobil og enkel i bruk.

Mobilitet og høy ytelse er begge viktige faktorer i bygg- og anleggsbransjen. Trykk og vannmengde er avgjørende for å kunne utføre en rask og miljøvennlig rengjøring.

Og like viktig er det at man lett og uten problemer kommer seg fram til stedet som skal bli rengjort.

 

Eksempler på bruksområder:

• Rengjøring av fellesarealer (gatemøbler, søppelkasser, åpne rom, lekeapparater)

• Rengjøring av transportinfrastruktur (gater, tunneler, trafikklys og skilt)

• Rengjøring av parkeringshus (barrierer, gulv, vegger)

• Ekstern bygningsrengjøring (vegger, dører, tak og portaler)

• Spesiell rengjøring (Fjerning av graffiti og tyggegummi uten å etterlate spor)

Fasaderengjøring og oppussing

• Rengjøring av anleggskjøretøy og utstyr (stillas, betongblokker og forskaling)

• Spyling av tette rør og avløp

• Betongrenovering