Søk
Close this search box.

2 AquaJet 14 levert

Kurs og overlevering til Ildfast AS

Vi har overlevert 2 stk spesialdesignede AquaJet 14 – tilhengere til Ildfast AS. Disse er levert med Hammelmanns HDP144-pumper som leverer 23l/min på 3000bar. Pumpene drives av Volvo TAD-motorer på 160kW, og skal brukes til rehabilitering og vedlikehold hos deres kunder. Ildfast AS holder til i Vestby utenfor Oslo, og du kan se mer om dem på ildfast.no I tillegg til høytrykkshengerne, var de ansatte hos oss på kurs og gjennomgang av sine nye hjelpemidler. Pump Supply AS takker for oppdraget og ønsker lykke til!

Pump Supply AS

Pump Supply AS har sitt hovedkontor og produksjonhall i Solbergelva, og er en ledende leverandør av integrerte produkter, service og kundestøtte til olje og gass, marine og fiskeindustri innenlands og internasjonalt.

Pump Supply har gjennom hardt arbeid og dedikasjon lykkes med å skape et merkenavn for seg selv i Norge, og er i dag en stor og anerkjent leverandør på mange felt.

Våre dyktige ansatte ingeniører, selgere og teknikere jobber hardt å få kundens mål til å gå i oppfyllelse. Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter og leveranser, og ikke minst kundesuksess og tilfredshet er kjernen i Pump Supplys verdier og filosofi.

​Ditt prosjekt er i profesjonelle hender!

Siste innlegg

Følg oss