Søk
Close this search box.

Pump Supply AS er nå leverandør av Reprotex vannfiltreringssystem.

Reprotex vannfiltreringssystemet  kan resirkulere industrielt avløpsvann fra et bredt spekter av industrier i en lukket krets. 

Opptil 200 lt/min. avløpsvann filtreres til 1/1000 mm partikkelstørrelse av vårt anlegg og kan gjenbrukes umiddelbart. Det filtrerte slammet reduseres automatisk til 1 % fast utslipp i et synkront opererende slam av-vanningssystem. 99 % av det opprinnelige volumet av avløpsvann kan dermed gjenbrukes i kretsløpet.

På denne måten blir 100 % avløpsvann til:

–  99 % klart vann

–  1 % fast slam (avsatt i en stor pose)

Det behandlede vannet kan enten gjenbrukes i en krets (f.eks. for høytrykkspumper) eller slippes ut direkte

Pump Supply AS

Pump Supply AS har sitt hovedkontor og produksjonhall i Solbergelva, og er en ledende leverandør av integrerte produkter, service og kundestøtte til olje og gass, marine og fiskeindustri innenlands og internasjonalt.

Pump Supply har gjennom hardt arbeid og dedikasjon lykkes med å skape et merkenavn for seg selv i Norge, og er i dag en stor og anerkjent leverandør på mange felt.

Våre dyktige ansatte ingeniører, selgere og teknikere jobber hardt å få kundens mål til å gå i oppfyllelse. Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter og leveranser, og ikke minst kundesuksess og tilfredshet er kjernen i Pump Supplys verdier og filosofi.

​Ditt prosjekt er i profesjonelle hender!

Siste innlegg

Følg oss