Søk
Close this search box.

Pump Supply AS er nå ISO sertifisert!

Det er med stor glede vi kan melde om at vi er ISO 9001-sertifisert.

En ISO 9001 handler i stor grad om å gjøre dine kunder fornøyde, og fornøyde kunder er verdt sin vekt i gull. Sannsynligheten for at de kjøper mer og anbefaler din bedrift til andre potensielle kunder vokser med hvor fornøyde de er med dine leveranser. 

ISO 9001-sertifisering er et bevis på at din bedrift jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet.

Pump Supply AS

Pump Supply AS har sitt hovedkontor og produksjonhall i Solbergelva, og er en ledende leverandør av integrerte produkter, service og kundestøtte til olje og gass, marine og fiskeindustri innenlands og internasjonalt.

Pump Supply har gjennom hardt arbeid og dedikasjon lykkes med å skape et merkenavn for seg selv i Norge, og er i dag en stor og anerkjent leverandør på mange felt.

Våre dyktige ansatte ingeniører, selgere og teknikere jobber hardt å få kundens mål til å gå i oppfyllelse. Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter og leveranser, og ikke minst kundesuksess og tilfredshet er kjernen i Pump Supplys verdier og filosofi.

​Ditt prosjekt er i profesjonelle hender!

Siste innlegg

Følg oss